Schadewagens-voertuigen

Menu

Sloop en recuperatie verenigingen

Meer weten

APRA (USA) | Automotive Parts Remanufacturers Association - Auto onderdelen remanufacturer vereniging

Meer weten

ARN (NL) | Nederlandse expertisecentrum voor recycling in de mobiliteitsbranche

Meer weten

BIR - Bureau of international recycling

BIR, in het nederlands Bureau van internationale recyclage, is een federatie die meer dan 700 leden in 70 landen bevat. BIR bevordert het recycleren van alles materialen zoals metaal, plastiek, textiel, banden, ... De site legt uit hoe elk materiaal gerecycleerd wordt en wat de ecologische winst van elk product is.

Meer weten

Coberec - Recuperatie- en recyclagebedrijven

Coberec is de Belgische patronale beroepsvereniging die de sector van bedrijven vertegenwoordigt, bedrijven die actief zijn in de recuperatie en recyclage in een groot aantal sectoren. U vindt op de site een ledenlijst en standpunten van Coberec.

Meer weten

European Metal Recycling

European Metal Recycling, met meer dan 100 werkplaatsen, is een bedrijf die ongeveer alles kan recycleren: oude koelkasten, auto's, electrische apparaat, ... Je vindt op de site een beschrijving van de verschillende gerecycleerde producten en de voordelen van hun recyclage.

Meer weten

Febelauto - Recyclage van oudere auto's

Febelauto is gespecialiseerd in de recyclage van oude auto's in België. De site legt uit hoe Febelauto zich aanpakt om een oude auto te recycleren, het is een echte uitdaging! Febelauto coördineert ook de belangen van iedereen die hierbij een rol speelt: autoconstructeurs, invoerders, autohandelaars, garagisten, enz.

Meer weten

Fevar - Federatie Van Auto-onderdelen Recyclagebedrijven v.z.w.

Federatie Van Auto-onderdelen Recyclagebedrijven v.z.w. De vereniging heeft tot doel het bevorderen van een legaal, economisch en milieu-hygiënisch verantwoorde verwijdering en/of recyclage van autowrakken door daarvoor uitgeruste bedrijven.

Meer weten

Fostplus - Sorteren en recycleren