Motorsalon - Alle motorbeurzen

Vind alle motorsalons over de hele wereld! Inderdaad, AutoLive heeft een lijst gemaakt van motorbeurzen in de wereld, u zal belangrijke informatie en inlichtingen Vinden om een bezoek te plannen !

Meer weten

Área de Exhibición Expo Moto (MX) - Motorsalon Mexico

Motorcycle Expo is een tentoonstelling die toegewijd is aan motoren en vindt elk jaar plaats in Mexico. U vindt het laatste nieuws van belangrijke motormerken !

Meer weten

Eicma 2012 - International Motorfietsen vakbeurs in Milaan

EICMA (Esposizione Internazionale Ciclo e Accessoires Motociclo) is de jaarlijkse vakbeurs uitsluitend gewijd aan de wereld van motorfietsen in Milaan. U kunt de nieuwste modellen en accessoires samen met praktische informatie over de show vinden.

Meer weten

Intermot (DE) - Internationale show van motorfietsen

De Intermot is de Internationale show van motorfietsen, scooters en fietsen van keulen in Duitsland. Dit omvat alle fabrikanten die deel uitmaken van twee wielen wereld in het algemeen.

Meer weten

Salon van de Motofiets in Parijs (FR) - Motorfiets vakbeurs

"Le Mondial du deux roues" (de Wereld vakbeurs van tweewielers) is nu de vakbeurs van Motorfietsen en Scooters van Parijs geworden. De gebeurtenis is een tweejaarlijkse internationale tentoonstelling die gedurende de herfst plaatsvindt in "Paris Expo Porte de Versailles". Het is ook gewijd aan quads, trikes, apparaturen en motorfiets diensten. Animaties, thematische tentoonstellingen, initiaties, voorstellingen en signeersessies van moto rijders zijn ook beschikbaar.